U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

In samenwerking met Donaldson Torit leveren en plaatsen wij complete afzuiginstallaties. Met name in de staal industrie hebben we door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan. Door ons moto "eerst denken dan doen" gaan we voor u eerst bekijken wat voor u de beste installatie is. Daarna gaan we deze inmeten, berekenen, en uitwerken. Pas als alles van tevoren goed bekeken is gaan we de daadwerkelijke installatie bij u plaatsen. Omdat alles in het voortraject goed bekeken en verwerkt is, is de tijd voor het plaatsen tot een minimum beperkt, zodat uw productie er het minste last van ondervindt.

Wij kunnen voor u ook uw bestaande installatie onderhouden.

Daarnaast kunnen wij u alle filterpatronen leveren voor uw installatie.

DFO stofafscheider en rookafzuiger is een compacte, hoog-efficiënte afscheider met unieke, ovale filterpatronen. In vergelijking met even grote stofafscheiders kan de DFO stofafscheider 25% meer luchtdebiet aan, een betere inwendige luchtstroming en 29% meer pulsreinigingsdruk. Er zijn 26 Downflo Oval modellen, variërend van DFO 1-1 tot DFO 4-128.


DFPRO afscheiders zijn stof- en rookafscheidingssystemen, speciaal ontwikkeld voor verschillende toepassingen waaronder plasma-, autogeen- en lasersnijden. DFPRO afscheiders gebruiken ovale filters die stof- en rookfiltratie efficiënter, compact en kosteneffectief maken. DFPRO-ontwerpen variëren van een klein 3-filter model tot een groot 16-filter model.

Siloair patroon-stofafscheider kan worden toegepast op vrijwel alle silo ontluchtings-situaties om de juiste oplossing te bieden voor silo-ontluchtingsproblemen en het filteren van nagenoeg alle soorten poeders en granulaten. De Siloair serie bestaat uit zes units met filtratie-oppervlakken van  10 m2 tot 28 m2. Silo patronen worden gemaakt van spunbond polyester media, geplooid en gegoten in een stervormige basis, resulterend in een optimaal filtratie-oppervlak en reinigende werking.

Unicell patroon-stofafscheider is geschikt voor diverse toepassingen en luchtvolumes in kleine en grote productie-faciliteiten en neemt niet veel vloeroppervlak in beslag. De Unicell stofafscheider biedt tot 25% meer media via dit zeer efficiënte stofafscheidingssysteem. Luchtdebiet: tot 12.000 m3 per uur.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?